Moje čtyři měsíce v Londýně

Ihned po maturitě na této škole jsem získal skvělou možnost absolvovat odbornou praxi v Londýně. Po přípravách jsem v listopadu sedl na letadlo směr Londýn a po příletu se seznámil se svojí hostitelskou rodinou, kde jsem byl celou dobu ubytovaný. Pro praxi jsem získal místo v právnické firmě, která je blízko Wembley Stadium, jen 2 stanice metrem od mého bydliště v Harrow, které je klidnou a bezpečnou částí Londýna. Práce byla OK, pracoval jsem s dokumenty jako jsou plné moci a závěti, které jsem vyplňoval a zakládal. Naučil jsem se také používat firemní software, často vyřizoval telefony a přijímal a třídil poštu. Měl jsem štěstí na spolupracovníky, a i díky délce praxe (4 měsíce) jsem se stal jejich plnohodnotným kolegou.

Ve volném čase jsem se spolu s novými kamarády seznamoval s Londýnem, navštívili jsme všechna známá místa jako je Trafalgar Square, Westminster nebo známé tržiště v Camdenu, ale i místa méně známá.

Jsem rád, že díky programu Erasmus+, do kterého je škola zapojená, jsem mohl stáž absolvovat a měl díky ní zaplacené i ubytování s polopenzí. Tato praxe mi přinesla nejen vylepšení se v angličtině, ať běžné nebo odborné, ale také nové přátele a poznatky o jiných kulturách.

Daniel Kunčar

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..