Psaní na klávesnici

V týdnu od 18. února do 22. února 2019 proběhlo školní kolo soutěže v psaní na klávesnici – kategorie pokročilí (2. – 4. ročníky). Podmínky pro umístění v této soutěži jsou poměrně náročné. Žák musí splnit minimálně 200 čistých úhozů za minutu a chybovost se musí pohybovat do 0,50 %.

1. místo obsadil Matouš Kavan ze 3. A s výkonem 363,8 čistých úhozů za minutu a 0,08 % chyb,

2. místo obsadila Veronika Mocová ze 4. D s výkonem 295 čistých úhozů za minutu a 0,19 % chyb,

3. místo obsadila Alena Víšková ze 3. D, která dosáhla výkonu 283,6 čistých úhozů za minutu a 0,07 % chyb.

Všem vítězům blahopřejeme. Oficiální vyhodnocení této soutěže se uskuteční ve středu 27. února 2019 o hlavní přestávce v ředitelně.

Kategorie pokročilí
(2. – 4. ročníky)
školní rok 2018/2019

Pořadí Příjmení a jméno Třída Čisté úhozy za minutu % chyb
1. Kavan Matouš 3.A 363,8 0,08
2. Mocová Veronika 4.D 295,0 0,19
3. Víšková Alena 3.D 283,6 0,07
4. Melo Matěj 4.D 282,8 0,20
5. Švadlenková Nikola 4.A 281,5 0,07
6. Svoboda Zbyněk 2.D 259,8 0,40
7. Drahotský Michal 4.A 257,1 0,00
8. Motejzík Petr 3.A 235,4 0,09
9. Paulusová Simona 4.C 235,4 0,20
10. Lustyk Patrik 4.A 232,3 0,08
11. Kopičová Veronika 3.C 223,5 0,34
12. Kordík Jakub 4.D 222,9 0,04
13. Žeha Dominik 3.C 222,5 0,04
14. Vlčková Barbora 2.C 219,0 0,13
15. Správková Tereza 4.D 216,0 0,04
16. Hradecká Eliška 4.D 215,4 0,00
17. Janatka Lukáš 4.D 215,2 0,22
18. Sykáčková Kristýna 2.C 213,5 0,09
19. Kotalík Karel 2.B 210,5 0,41
20. Baňkowská Markéta 3.A 209,6 0,10
21. Kuhn Alexandr 2.D 208,1 0,09
22. Zelenka Jakub 4.A 206,7 0,14
23. Šafránek Filip 3.A 203,9 0,20
24.-25. Neubauer Tomáš 3.D 203,8 0,14
24.-25. Horáček Jan 4.A 203,8 0,14
26. Zaplatílková Kateřina 3.C 203,6 0,48
27. Piešová Klára 2.C 202,9 0,14
28. Plechatá Natalia 2.C 202,1 0,09
29. Bittmanová Natálie 4.A 201,8 0,00
30. Placáková Kristýna 4.A 200,5 0,04

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..