GETTING EXPERIENCE ABROAD – STÁŽ V BERLÍNĚ

POZOR, POZOR

Důležitá informace pro zájemce o odbornou praxi v Berlíně!

Rozhodli jsme se Vám prodloužit termín pro podání přihlášek! Přihlášky je možné odevzdat paní Hoskovcové do pátku, 2. 11. 2018.

Zároveň nabízíme možnost přihlásit se také odvážným druhákům, kteří dosáhnou nejpozději do 31. 5. 2019 své plnoletosti, tedy 18 let.

Těšíme se na vaše přihlášky.

V těchto dnech se již blíží finále výběru účastníků 14denní praxe v Londýně, která se uskuteční na přelomu května a června 2019. A protože ve stejném termínu se bude konat zahraniční odborná praxe v Berlíně, vyhlašujeme tímto, že pokud jsi žákem 3. ročníku naší školy a chceš si ověřit schopnost domluvit se v německy mluvícím prostředí, rozšířit si slovní zásobu o odborné výrazy a vyzkoušet si své dosud nabyté dovednosti v praxi, pak neváhej a přihlaš se! Z přihlášek pečlivě vybereme 5 žáků, kteří díky stáži v rámci projektu „Getting Experience Abroad“ financovaného z programu Erasmus+ získají: finanční podporu, nové dovednosti a zkušenosti, certifikát o účasti, Europass mobility a tím samozřejmě i vylepšení vlastního životopisu pro budoucí zaměstnavatele. Proto neváhej, vyplň a pošli nebo přines přihlášku do pátku 26. 10. 2018 paní Hoskovcové! Přihláška ZDE .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..