Pojeďte s námi do AMSTERDAMU a PAŘÍŽE !!!

Pokud se chcete zúčastnit na konci dubna 2018 poznávacího zájezdu do Amsterdamu a Paříže spojeného s návštěvou Disney Studios a Theme Parku, neváhejte a přihlaste se u Mgr. Vlčkové a Mgr. Hoskovcové. Pro přihlášení je třeba složit zálohu ve výši 3000 Kč. Veškeré podrobnosti o zájezdu si můžete přečíst níže.

PROGRAM – PAŘÍŽ – AMSTERDAM

1. den Ve večerních hodinách odjezd z ČR směr Německo, Holandsko

2. den Ráno příjezd do Nizozemska. Amsterdam – dopolední prohlídku Amsterdamu začneme projížďkou na lodičce (cca €7-8), odkud uvidíte všechny důležité památky a místa. Potom se přesuneme do historického centra města a podle času si budeme moci prohlédnout majestátní budovu hlavního nádraží a populární čtvrť červených luceren, starobylý kostel Oude Kerk, náměstí Dam, na kterém stojí Královský palác a také tzv. Nový kostel, ve kterém probíhaly královské korunovace. Kolem poledne přejezd do Francie. Ubytování v hotelu v okolí Paříže.

3. den Ráno po snídani přejezd do Disneylandu. Disneyland – celodenní návštěva zábavného parku. V případě času možná procházka po čtvrti Montmartre kolem baziliky Sacré Coeur a procházka romantickými uličkami kolem náměstí malířů Place du Tertre Ubytování v hotelu v okolí Paříže.

4.den Ráno po snídani odjezd z hotelu. Paříž – prohlídka hlavního města Francie, pěší okruh kolem nejznámějších památek uzpůsoben časovým možnostem, možnost výstupu na Eiffelovku (cca €15-16), náměstí Concorde, Champs Elysées, Vítězný oblouk, katedrála Notre Dame, Centre Pompidou, Louvre, Tuilerijské zahrady, v případě času a zájmu projížďka loďku po Seině (cca €7-10). Odjezd do ČR.

5.den Příjezd do ČR v ranních hodinách.

CENA: 6.500,- Kč / osoba
Cena je platná při min. počtu 45ti účastníků. Záloha 3000 Kč, doplatek do 15. 3. 2017

CENA ZAHRNUJE: Dopravu zájezdovým busem s WC a klimatizací, 2 noci ubytování v hotelu se snídaní, pobytová taxa v hotelech, průvodce, kompletní pojištění včetně léčebných výloh v zahraničí a pojištění proti STORNU zájezdu, vstupné do Disneylandu (Disneyland + Studios)

CENA NEZAHRNUJE: ostatní vstupné, kapesné, drobná eura WC (tranzit)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..